Hem > Nyheter > Innehåll

Den organiska certifieringen i vårt företag börjar ännu en gång!

Aug 12, 2019


Den organiska certifieringen av vissa produkter i Xi'an Victar Bio-Tech Corp. startar ännu en gång!

I går gick ledarna och några säljare till berget för att göra organisk certifiering. Under denna process lyssnade våra medarbetare på den certifierade personalens vägledning , utarbetade relaterad information och följde reglerna för organisk certifiering.

Idag fortsätter arbetet med organisk certifiering.BCS

BCS är en specialiserad organisation för inspektion och certifiering för ekologisk mat. Med huvudkontor i Tyskland inspekterar och certifierar BCS ekologiska livsmedelsprojekt i EU och länder utanför Europa i enlighet med europeiska organiska förordningar nr 2092/91 och dess dotterbolagsbestämmelser. Certifieringens omfattning är jordbruksproduktion (inklusive plantering, odling, insamling av vilda resurser), bearbetning och handel. BCS har åtta filialer i Kina, Japan, Dominikanska republiken, Costa Rica, Ecuador, Turkiet, Egypten och Chile. Programmen för BCS-certifiering omfattar mer än 40 länder i Europa, Afrika, Amerika och Asien.


Om vi passerar certifieringsorganet --- BCS ännu en gång, kan vår produkt på Organic Certificate uppfylla kraven i EU Organic and USDA Organic Certification.


EU Organic

USDA Organic