Marigold Extract Lutein

Marigold extrakt lutein är ett slags fettlösligt vitamin från Marigold kronblad. Det är en viktig komponent för ögons hälsa.

Produktinformation

Introduktion

Ringblommaxtrakt lutein är ett slags fettlösligt vitamin. Dess absorptionsspektrum innehåller nära blåviolett ljus, vilket kan hjälpa ögats näthinna motstå ultravioletta strålar. För ögonen är lutein en viktig antioxidant. Att komplettera en stor mängd lutein till människokroppen kan hjälpa till att upprätthålla synens uthållighet, förbättra den visuella responstiden.


marigold farmmarigold lutein

Produktkaraktär

Engelskt namn:

Ringblomma extrakt lutein

Latinskt namn:

Tagetes erecta L

Modul

C40H56O2

Aktiva ingredienser:

lentinan

Delad:

Lutein

Utseende

eller gångpulver.

Odör:

karakteristisk

Specifikation:

5%-98%

Testmetod:

HPLC

löslighet

Ej löslig i vatten


Färgämne

ringblommaxtrakt luteinis används i stor utsträckning vid bearbetning av kryddor, tobak, kakor, godis och olika foder. I Kina har lutein använts i stor utsträckning som färgämne.

Anti-oxidition

Syrefria radikaler i människokroppen är en viktig orsak till många åldersrelaterade sjukdomar. Lutein har en stark antioxidantkapacitet, som kan hämma aktiviteten hos syrefria radikaler och förhindra skador av syrefria radikaler på normala celler.

Anticancer

Lutein har en unik biologisk effekt när det gäller att hämma tumörtillväxt, och dess mekanism innefattar främst antioxidantaktivitet, hämning av tumörangiogenes och cellproliferation.

Fördröja effekten av tidig åderförkalkning

De senaste forskningsresultaten har funnit [6] att lutein kan bromsa utvecklingen av tidig åderförkalkning. Genom djurförsök visade det sig att blandning av lutein och mus matades samman och utfodring var förekomsten av arteriell trombos lägre än hos dem som inte matade luteinfoder.

Förebyggande av diabetes

Lutein kan användas som ett effektivt adjuvans för att stärka insulin' s blodsockersänkande funktion. Att äta mat som frukt och grönsaker rik på lutein kan därför minska risken för diabetes.

Vem behöverringblomma extraktlutein?

Enligt de olika funktionerna av ringblommaxtrakt lutein kan vi lista följande lämpliga personer. Du bör också vara uppmärksam på lämplig mängd lutein och äta den med andra näringsämnen.

1. Specifik personal: behöver arbeta i middagssolen (idrottare, piloter, vakter, trafikpoliser)

2. Personer som lider av ögonsjukdomar: personer med grå starr, glaukom, presbyopi, amblyopi, strabismus och astigmatism, regelbunden och kvantitativ konsumtion av lutein kan lindra effekten.

3. Kontorsanställda: arbetare som ofta använder datorer eller stirrar på TV-skärmar, massor av människor som ofta stannar uppe sent eller nattarbetare.

4. Patienter som lider av andra sjukdomar: hjärt-kärlsjukdom, njursjukdom, urinprotein, diabetes.


Hot Tags: ringblommaxtrakt lutein, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, köp, billigt, lågt pris, ekologiskt, rent naturligt, hög kvalitet, GMP-certifierat, Kosher-certifierat, ISO-certifierat, 100% naturligt, fabriksförsörjning, het försäljning
Förfrågning

You Might Also Like