Lentinan

Lentinan (LNT) är en effektiv aktiv ingrediens som utvinns ur fruktkropparna av högkvalitativa lentinusedodes. Det är den viktigaste effektiva ingrediensen i lentinus edodes och en värd försvar potentiator (HDP).

Produktinformation

Lentinan (LNT) är en effektiv aktiv ingrediens som utvinns ur fruktkropparna av högkvalitativa lentinusedodes. Det är den viktigaste effektiva ingrediensen i lentinus edodes och en värd försvar potentiator (HDP). Kliniska och farmakologiska studier har visat att, den har funktionerna av anti-virus, anti-tumör, reglera immunförsvaret och stimulera bildandet av interferon


Det är ett slags makromolekyl glukan med anticancer effekt extraheras från entiteten av lentinus edodes. Dess polysackariddel är huvudsakligen mannos, och det finns glukos, galaktos, rocksocker, xylos, arabinose, etc. Kedjan består av 18 aminosyror som assparaginsyra, histidin, serin och glutaminsyra. 31g lentinan kan utvinnas från 200kg färsk shitake svamp.


LentinanLentinan modular format

Det är lösligt i organiska lösningsmedel som etanol, aceton, etylacetat, eter, och dess vattenlösning är transparent och trögflytande.

Engelskt namn:

lentinan

Latinskt namn:

Lentinus edodes (Berk.) Sjunga

Aktiva ingredienser:

lentinan

Del som används:

fruktande kropp

Utseende

vitt pulver.

Lukt:

Karakteristiska

Specifikation:

98%

Testmetod:

Hplc


Verkningsmekanismen

Lentinan har ingen immun främja effekt på den normala kroppen, men det kan förbättra immunsvaret i kroppen efter tumör-bärande eller infektion. Preparatet har ingen direkt anti-cancer effekt i djuret in vivo screeningtest, men det uppenbarligen främjar omvandlingen av lymfocyt kultur in vitro.

Funktionell behandling:

inoperabel eller återkommande magcancer, levercancer, cancer i urinblåsan, kan användningen av denna produkt lindra symtomen, förbättra patientens immunfunktion, och korrigera spårämne obalans


VICTAR är en av de ledande China Pharmaceutical And Medical tillverkare och leverantörer, med professionell fabrik, vi har möjlighet att erbjuda dig ren naturlig, 100% naturlig, ekologisk, GMP-certifierad, Kosher certifierad, och ISO-certifierad lentinan med både lågt pris och hög kvalitet. Välkommen att köpa billiga, varm försäljning, och fabriken leverera produkter från oss.
Hot Tags: lentinan, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, köpa, billig, lågt pris, organisk, ren naturlig, Hög kvalitet, GMP-certifierad, Kosher-certifierad, ISO-certifierad, 100% naturlig, fabriksförsörjning, varm försäljning
Förfrågning

You Might Also Like